?

Log in

Previous Entry | Next Entry

Let's waste time.

My journals (and Fiver).

You can see their names, written in black, on the first page (usually at the bottom). I've added names for those that haven't yet been opened.

This is Fiver.

Snoopy Hearts

Charlotte Brontë

Esprit Lime

What's Up?

Love Rules!

Azure

Milk #2

Milk #3

Nightmare Before Christmas

Mexx

Change

Pepper Pot

Tigger

Tragic Thoughts

Marilyn

Snoopy Black

Violet

Notebook

Happy Bunny

Lace

Ornament

Pink Panther

Desire

Red Moleskine

OMG. Too many D:

DD is my favourite in style. SC beats all the rest in terms of contents.

I might have provided handwriting samples or something, too. I'll add them if anyone is even remotely interested :D

Sorry for blurriness with some of the pics. Ask if there's something you want to know about ;D

Comments

( 12 asked "Take you where?" — Take me. )
yavie_
Mar. 6th, 2007 08:18 pm (UTC)
voi että.. tuo on jo ihmeellistä.. :P

hyvällä tavalla siis ^^
gwennon
Mar. 6th, 2007 08:22 pm (UTC)
Mikä siinä on ihmeellistä? Se että mä jaksoin ottaa noi kuvat ja uploadata ne ja linkittää tänne? :D

:3
heta_noitio
Mar. 7th, 2007 07:14 am (UTC)
♥ for the journals and you posting the pics. ^___^

Also, I noticed you write helluva lot. oO My journal will last about half a year if not more, and you go through one in two or three months.

The Charlotte Brontë journal is absolutely gorgeous - and so are many others. All those journals live; that's be a sight to see. :D
gwennon
Mar. 7th, 2007 03:50 pm (UTC)
I actually get rather pissed off with the journal if it takes more than two months to finish. I don't know why, I just go all "I did it in the past, now why not with this one?! Argh." :D

I like the CB one a lot, too, but DD is PERFECTION. It has neat lines (I prefer lined ones at the moment since TM doesn't have lines and I write all over the page :D), the corners are rounded, the pages are JUST the right size and retro Donald Duck on the cover - what's not to love? :3

Which one of your journals is your favourite?
Like I just said, I love DD, but in terms of the text in them, I'd say SC. I was... rather witty that summer, and Aki's Letter was written and given during it, too.
ESprit Pink is awesome too, if only for the pink vinly covers it has :D (Lime is really neon-lime, it just blurred up in the pic. It's lovely too.)
heta_noitio
Mar. 7th, 2007 05:31 pm (UTC)
Which one of your journals is your favourite?

I think I like the first one I covered the best. :3 Not only because I covered it myself and it turned out so well. It's lined, too, and just right size for a journal. I think I'd do better with lines since the size of my handwriting tends to vary a lot. :D
flariariia
Mar. 13th, 2007 07:10 pm (UTC)
AAW you have those MILK journals!
I loved the notebooks, I'm sending one for afriend and keeping afew for myself (as if I'd use them) and I just love them!

Gwaw!½
gwennon
Mar. 14th, 2007 12:32 pm (UTC)
I got the first one because the guy's legs were so Aki.

Then I started liking them.
(Deleted comment)
gwennon
Jul. 4th, 2010 05:24 pm (UTC)
kiitos! :) tänne tulee vielä lisää kunhan jaksan kaivaa ne kaapista ja kuvata ne :D (mulla on 30 täynnä ja yli 50 tyhjää... voi voi. :D)

onko sulla olemassa jotain samanlaista "listaa"? (oon hirveä journalipervo, tykkään katsoa kuvia muiden journaleista :DD) sun Embodiment-päivitykset oon toki nähnyt kaikki :)

mistä muuten hommaat journalisi/sketchbookisi?
(Deleted comment)
gwennon
Jul. 26th, 2010 06:11 pm (UTC)
toteuta lista, kannatan ideaa 110% ! :)
haluan ehdottomasti nähdä itse koristelemasi kirjat/vihkot, ne on niitä parhaita päiväkirjoja in my opinion!

minä myös oon ostanut suuren osan Suomalaisesta ja Akateemisesta, varsinkin Akateemisessa on välillä aivan IHANIA kirjoja. voi kun oisin miljonääri :D

anteeksi jos kuulostan oudolta/hölmöltä, mutta musta on ihanaa että voin jutella sinun kanssasi päiväkirjoista ja GaGasta ja kaikkesta :) ja oot aivan mielettömän upea taiteilija! rakastan Embodiment-päivityksiäsi.
(Deleted comment)
gwennon
Aug. 7th, 2010 11:16 pm (UTC)
mulla on vaan tapana reagoida heti niin voimakkaasti ihmisiin, että jos pidän ihmisestä niin saatan vaikuttaa ihan pimahtaneelta vaikka koetan olla vaan ystävällinen ja innoissani uudesta ystävästä :D että älä pelästy, en ilmaannu ikkunaasi yöllä hihkumaan vaikka kuinka squee!newfriend! olisinkin. (sitä paitsi internetissä on vähän hankala sosialisoida välillä - minä ainakin vaikutan helposti joko sarkastiselta, välinpitämättömältä tai nimenomaan liian innokkaalta.)

tarkoitatko mahdollisella muutolla sitä, jos pääset sinne Heinolan linjalle opiskelemaan? vai joko oot pakannut kaiken Leedsiin meneviin laatikkoihin? :D
(Deleted comment)
gwennon
Aug. 9th, 2010 01:07 pm (UTC)
ihanaa, joku ei (vielä) ajattele että oon pelottava :D

oijoi, Leeds ja Espanja, kuulostaa tosiaan aika mahtavalta!
ja ymmärrän täysin ton "että nyt jos pääsenkin kouluun masennun ihan täysin... ;O" :D
mut koeta siinä tilanteessa vaikka ajatella että Leeds ja Espanja ovat todennäköisesti esim. vielä ensi kesänä olemassa, että sinne voi sitten mennä~
kannattaa varmaan ainakin mennä katsomaan miltä se kouluelämä näyttää ja tuntuu, eihän sitä tiedä mitä mahtavaa sitä kautta pääsee kokeilemaan. (mun lukiohaku meni ihan hassuksi ja sit en yhtään halunnu sinne minne pääsin, mutta kävin kokeilemassa ja nyt en osaa kuvitellakaan että oisin ollut missään muualla :3 )

mun piti mennä Irlantiin lukion päättäjäisten kunniaksi, mutta iskä vaihtoikin matkakohteen Skotlantiin. mä olin NIIN masentunut koko jutusta, itkin ja en halunnu lähteä ja kaikkea :D (irlanti oli monta vuotta haavemaa, skotlannin tyyliin tunsin nimeltä ja kilteistä)
long story short Skotlanti oli aivan ihana, ate my heart, ja Irlanti on onneksi edelleen olemassa, sinne voi sitten mennä myöhemmin (jos Skotlannin jälkeen enää liikenee aikaa :D).
vaihtoehdot avoinna, kuten sanoit!
(Deleted comment)
gwennon
Aug. 9th, 2010 11:45 pm (UTC)
hui, pidän sulle peukkuja! en tiedä pidänkö niitä matkan vaiko koulun puolesta mutta peukkuja kumminkin :D tai sanotaan että pidän peukkuja sen vaihtoehdon puolesta, joka turns out to be the best~

mitäs se av-viestintä/media-assistentti oikein tekee?
se ois kyllä varmaan kiva jos pääset, jos se kerran on jo noin kauan kiinnostanut :)

jännitän sun puolesta!
( 12 asked "Take you where?" — Take me. )

Latest Month

December 2016
S M T W T F S
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Powered by LiveJournal.com
Designed by chasethestars